IBX Arrangement

Wat is het IBX?

IBX is een nieuw & revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.
IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook de van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagels in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. 
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die weer lang kan groeien zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van regelmatig verwijderen van gel of andere nagelsystemen.

Voordelen van IBX

 • geschikt voor dames én heren!
 • hydrateert droge nagels na het verwijderen van je kunstnagels
 • het trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant
 • vermindert witte vlekken
 • egaliseert ribbels/groeven
 • herstelt splijtende nagels
 • herstelt schilferige nagels
 • maakt slappe nagels sterker
 • verbetert kleur en uiterlijk van de nagel

Starten met IBX?

Als je wil starten met IBX beginnen we eerst aan de IBX kickstart. De IBX kickstart bestaat uit 3 behandelingen waarvoor je iedere week op de zelfde dag dient terug te komen. Daarna volgen er nabehandelingen. Bij het maken van een IBX kickstart afspraak worden er dus ook gelijk de 2 vervolg afspraken ingeboekt. 

Tijdens de intake worden er foto's gemaakt van uw nagels. Een uitgezoomde foto laat een schade altijd iets duiderlijker zien dan het blote oog. Bij iedere afspraak zullen er opnieuw foto's gemaakt worden om zo het herstel te kunnen volgen. Kijk op de volgende pagina wat voor resultaat u kan verwachten. 

IBX doen we samen. Op uw eerste behandeling krijgt u verzorgingsproducten mee. U krijgt advies hoe u uw nagelunit dagelijks gaat verzorgen. Dit mag u zien als een soort 'huiswerk'. Tijdens het arrangement neemt u deze flesjes mee naar de afspraak. Als u op uw tweede afspraak komt zullen uw flesjes aangevuld moeten worden. Neemt u de flesjes niet mee kan ik het niet controleren en kunnen ze niet worden aangevuld. Brengt u alles netjes mee krijgt u een 'vinkje' achter uw afspraak, neemt u niets mee wordt dit 'vinkje' een kruisje. Dit komt schools over. Maar ik hoop dat dit u gaat helpen om mijn advies serieus te nemen. Bij de nabehandelingen gaan we op deze manier door. 

De nabehandeling

Ik betrek u bij iedere behandeling. Doordat er bij iedere afspraak foto's worden gemaakt kan ik u makkelijker betrekken bij de voortgang. Het aantal nabehandelingen plus de frequentie van deze behandeling is ook een stukje wat van u af moet komen. Volgt u het behandel advies niet op. Dan zal het traject langer duren. Volgt u het advies niet op dan zal u de vraag krijgen of het dan nog zin heeft om met IBX door te gaan. Tijdens de nabehandelingen neemt u nog steeds uw fles mee om aan te vullen. 

Wat zit er in de IBX prijs verwerkt

Het IBX-arrangement ziet er prijzig uit. Hieronder staat een overzicht wat hier nog in verwerkt zit. 

 • een manicure behandeling t.w.v. €18
 • een fles Cuti-Cal t.w.v. € 20,50 (wordt tijdens het arrangement aangevuld)
 • een flesje Dadi'Oil t.w.v. € 6,50 (wordt tijdens het arrangement aangevuld)
 • een 240/240 exact vijl € 1,51
 • IBX € 27,50
 • beschermlaag reactive bonder en reactive gloss van de Revolution. 

Wilt u tussendoor uw nagels bijwerken met de bonder en gloss dan kunt u er voor kiezen om deze producten zelf aan te schaffen. Zie hiervoor de pagina 'verkoop producten'. 

Als u klaar bent met het IBX-Arrangement en u heeft geen behandelingen overgeslagen krijgt u hiervoor een behandeling of product tegen 20% korting. 

Wat gaat u zien na de kickstart en nabehandelingen?

Na de behandelingen zult u zien dat je nagels steviger zijn met behoud van flexibiliteit, waardoor splijten en barsten tot het verleden behoren

Klaar met de nabehandelingen en wat nu?

Als u klaar bent met de nabehandeling kunt u er zelf voor kiezen wat u wenst. U kunt stoppen met het IBX systeem. De nagels groeien ongeveer 1 millimeter per week. Dat betekend dat IBX na ongeveer 11 weken is uitgegroeid. U kunt er dan voor kiezen om zonder IBX door te gaan. Maar komen de nagelproblemen weer terug en wilt u toch weer IBX dan zal de behandeling weer van voor af aan beginnen. Dus eerst de kickstart en daarna de nabehandelingen. 

Het is ook mogelijk om het IBX systeem onder uw nagelproduct te houden. Dan blijft de natuurlijke nagel gezond in behoudt van stevigheid en flexibiliteit. IBX wordt dan om de behandeling geplaatst. Voor de kosten hiervan verwijs ik u naar de prijslijst.

Door wie kan IBX gebruikt worden:

 • als u na het dragen van acryl- of gelnagels uw eigen nagels zo natuurlijk mogelijk en mooi wilt houden en op lengte wilt dragen
 • als u dunne, splijtende of zwakke nagels heeft
 • het systeem is kleurloos dus daarom ook geschikt voor mannen
 • voor mannen en vrouwen die chemotherapie moeten ondergaan of ondergaan hebben
 • als u wel graag mooie verzorgde handnagels wilt, maar geen systemen van gel of acryl op de natuurlijke nagels wilt dragen
 • voor extra verzorging van de natuurlijke nagel onder de een nagelproduct.
 • IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en dames en heren die veel met handen in het water zitten zoals kappers en horeca (IBX werkt waterafstotend).

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders zijn. Het is belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling. Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed. Dagelijks gebruik van Cuti-Cal en nagelriemolie wordt sterk aangeraden. Nagels moeten naar de gewenste lengte worden gevijld en niet geknipt. Gebruik altijd handschoenen bij schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden in de tuin.

Note

IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels worden uitgevoerd bij patiënten die eczeemnagels hebben of chemokuren moeten ondergaan. IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoediger herstel ná de chemo.

 

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.