Putty Polygel

April 2024

New new new new

I.v.m. de overstap naar een ander merk wordt er momenteel geen acrylgel aangeboden. In mei worden er enkele trainingen gevolgd en vanaf 1 juni kunt u ook terecht voor de Putty Polygel van Artistic Nail Design. Putty Polygel is een hardgel maar wordt ook volledig afgeweekt om zo de natuurlijke nagel blijven te beschermen.

Verwijderen product salons

April 2024

Als u een overstap maakt naar een nieuwe salon is het slim om uw huidige kunstnagelproduct te verwijderen door uw oude nagelstylliste. Waarom? Niet alleen omdat dit extra kosten voor u zijn maar uw nieuwe nagelstylliste wil graag de huidige conditie van uw huidige nagel zien. Heeft u nog een gezonden nagel? Zijn uw nagels beschadigd? Dun, uitgedroogd, of zit een een schimmeltje of een bacterie onder (wat bij iedereen kan gebeuren) waardoor er besmetting kan ontstaan richting de nagelstylliste en/of andere klanten. Tevens werken nagelsalons met andere merken en/of producten die niet met elkaar matchen omdat ze een andere samenstelling hebben. 

Maar wat voor de nagelstylliste een punt is. Er zijn salons (helaas ook veel Aziatische salons) die met solar producten werken. Dit komt voornamelijk voor bij Acryl nagels. Behalve dat deze producten MMA bevatten heeft alleen de salon die deze nagels geplaats heeft (hopelijk) het middel om dit te verwijderen. Hou er ook tevens rekening mee dat uw nagels na het verwijderen zeker beschadigd zijn (ook door de manier van aanbrengen) en dat ze heel zeer dun en gevoelig kunnen zijn. U nagels zullen moeten herstellen. Dus als u een overstap wil doen naar een andere salon zorg dat uw nagels vrij zijn van product. Kijk daarom ook altijd uit als u tijdens uw vakantie in het buitenland kunstnagels laat plaatsen (gelpolish is ook een kunstnagelsysteem). 

Nieuw salon status

Maart 2024

Geheel onverwachts heeft ByAn Nails & More de gouden salon status gekregen van Artistic Nail Design Nederland. ByAn Nails & More is hierbij de derde nagelsalon in Nederland met de 2 sterren status. Ik ben onwijs trots dat ik dit inmiddels heb bereikt. Vanaf de start tot heden heb ik keihard gewerkt om richting mijn doel te gaan werken. Dat is het gezond houden van de natuurlijke nagels en op deze manier voor meer mensen bereikbaar te zijn die om welke reden dan ook geen kunstnagel systeem konden dragen. Natuurlijk betekend dit niet uitgeleerd of uitgetraind want ik heb altijd geleerd dat stil staan achteruit gaan is. Dus we gaan door met het uitbreiden van dit mooie product. 

Vakantie

Maart 2024

De vakanties komen er weer aan en dat betekent dat ook de salon een paar weekjes gaat sluiten. Vanaf 31 mei tot 17 juni 2024 is de salon gesloten. 

Gaat u zelf binnenkort op vakantie. Zorg er dan voor dat u op tijd reserveert want vol is vol. U kunt vooruit reserveren tot 1 augustus 2024. 

Oeps!!!

Maart 2024

Bij controle is gebleken dat er op de pagina van de 'verkoop salonproducten' de BTW van 21% niet gerekend was. Deze bedragen zijn inmiddels aangepast. 

 

Verkrijgbaar in de salon

februari 2024

De zomer gaat er aankomen dus tijd voor slippers of open schoenen. Gaat u op vakantie en u wilt graag uw tenen in exact dezelfde kleur als u gelpolish? Bestel deze dan tijdig in de salon. Het is wel verstandig om er een basecoat en topcoat bij te bestellen. De prijzen kunt u vinden op de Verkoop salon producten. U dient wel vooraf te betalen. De bestelling wordt op dezelfde dag geplaatst. 

Perfect Dip

februari 2024

New, New, New.

Momenteel wordt er niet stil gezeten en volgt er weer een nieuwe training van nog zo'n mooi systeem van Artistic Nail Design. Diegene de de afgelopen week in de salon is geweest heeft bij de nieuwe lente collectie de potjes al zien staan. 

Vanaf eind maart wordt de Perfect Dip systeem gelanceerd. Net als alle andere producten van Artistic Nail Design is ook dit systeem volledig afweekbaar, hoog gepigmenteerd en het wordt niet uitgehard in een UV/LED-lamp. Perfect heeft de zelfde stevigheid van acryl en gel en het is zacht voor de nagelplaat.

Het Perfect Dip systeem laat geen water door en is volledig afgesloten. Daarom is het geschikt voor mensen die in de horeca, zwembad of sauna werken. 

Nieuwe klant

februari 2024

Bent op zoek naar een nagelsalon? ByAn Nails & More heeft nog ruimte voor nieuwe klanten en Ik heet u van harte welkom. Let wel op! Bent u een klant en komt u van een andere salon dan moet helaas het oude product van uw nagels verwijderd worden. Dit heeft te maken dat verschillende producten niet met elkaar matchen. Komt u zonder product naar de salon dan wordt hiervoor alleen de behandeling gerekend. Komt u met product op uw nagels naar de salon zal het verwijderen van het product extra worden gerekend. De reden hiervoor is dat niet ieder product er snel en gemakkelijk te verwijderen is wat extra salon tijd kost. Dit moet ik helaas doorbelasten in de prijs. Er is wel een uitzondering. ByAn Nails & More verwijdert geen producten van Aziatische salons of producten die niet goedgekeurd zijn de de NVWA. De reden is dat ze vaak moeilijk te verwijderen zijn plus er zitten vaak ingrediënten in het product die schadelijk zijn (MSDN) bij inademing of als stof op de huid. Dit is mede de reden waarvoor er in de salon met hoogwaardige goedgekeurde producten wordt gewerkt. Hopelijk heeft u hier begrip voor. 

Carnaval

Februari 2024

In verband met de carnaval is de salon gesloten van 10 februari tot 13 februari 2024

 

Artistic Nail Design Salon

Februari 2024

Nieuwtje.

Wat een verrassing. En dan heeft je salon ineens een een zilvere status behaald. Super blij hiermee. Dus vanaf 2 februari is ByAn Nails & More een Artistic Nail Design Silver nail salon. Echt trots. 

Gel on Xtensions (Artistic Nail Design) 

Januari 2024

NEW NEW NEW

Uitbreiding van de Artistic Nail Design familie. Vanaf 1 februari 2024 is het ook mogelijk je nagels te laten behandelen/verlengen met de schitterende Gel on Xtensions tips van Artistic Nail Design. En het mooie is. Ze zijn er in verschillende lengtes en vormen. En natuurlijk kunnen ook deze tips worden voorzien van een van de mooi Artistic kleuren. Meer weten? Stuur me een whatsapp. Of kijk op de 'merken' pagina. 

 

Ziek? Wat nu?

December 2023

Ziek? Wat nu? Het kan natuurlijk iedereen gebeuren dat je ziek wordt. Momenteel zijn veel mensen ziek door griep (of corona). Het kan natuurlijk zijn dat u ook getroffen wordt en de een wordt zieker dan de ander. Bent u ziek door griep (of corona) en heeft u een afspraak, zou ik u willen vragen of u de afspraak an toch wil verzetten. Steekt u mij aan dan moet ik mijn salon sluiten en loop inkomsten mis en nog belangrijker ik steek ook andere klanten aan die misschien een mindere weerstand hebben. Dus alsjeblieft wees wijs en verzet uw afspraak. 

Nieuw merk 

December 2023

Yeeeh. Halverwege januari 2024 kunt u kennis maken met de schitterende producten van Artistic Nail Design. Artistic Nail Design is een nieuw brand merkt. 

Er zal gewerkt worden met de schitterende colour gloss (gel polish) en strengtheners zoals de correctiongel, rubberbase en brush-on-builder. 
1 februari wordt de Artistic Nail Design familie uitgebreid met de Gel on Xtensions. 

Het mooie van de producten van Artistic Nail Design is dat alles zeer goed afweekbaar is. Wilt u weten of de producten ook geschikt zijn voor u? Maak hiervoor een afspraak voor het plaatsen van een proefnagel. 

Welk kunstnagelsysteem?

December 2023

De laatste paar dagen krijg ik regelmatig te vraag of er een afspraak gemaakt kan worden voor het zetten van acrylnagels. ByAn Nails & More zet geen acrylnagels als in het L&P systeem. Er wordt wel acrylgel geplaatst. Acrylgel is het zelfde als het L&P systeem met als enig verschil dat acrylgel onder lamp uitgehard moet worden. Bij ByAn Nails & More kunt u terecht voor voorschillende kunstnagelsystemen. Heeft u nog geen ervaring met een kunstnagelsysteem en komt u voor het eerst in een salon wordt er bij een intake gekeken welke systeem het meest geschikt is voor uw natuurlijke nagel. Weet u niet hoe u op een kunstnagelsysteem reageer dan is het altijd mogelijk om eerst een proefnagel te plaatsen. 

Ga altijd naar een professionele nagelsalon!!!

November 2023

Op zaterdag 25 november was er een uitzending van kassa betreft de acryllaatallergie. Het programma Kassa maakte een item over de acrylaatallergie door kunstnagels. Het maakt pijnlijk duidelijk hoe groot de risico's zijn en waarom het zo belangrijk is dat alleen geschoolde nagelstylisten met de juiste kennis met deze hoog allergene stoffen werken. Zij weten immers waar ze mee werken en welke voorzorgsmaatregelen ze moeten treffen. Bron: Nailed It Magazine.

Lees meer op:

https://naileditmagazine.nl/home/gezondheid/professionail-hoe-herken-ik-een-professionele-nagelstylist-2/

 

Contact buiten de salontijden

November 2023

Lieve klanten. Het komt regelmatig voor dat ik buiten de salontijden een whats-app ontvang met de vraag of een afspraak verzet kan worden. Ik zal proberen hier zo snel mogelijk naar te kijken maar ik hoop dat u het niet erg vind dat uw mijn reactie pas krijgt zodra de salon weer open gaat. Ik kan helaas niet 24/7 open zijn. Mocht u een afspraak willen afmelden geldt hier nog wel dat u deze afspraak uiterlijk 48 uur van te voren moet afzeggen en niet op de dag zelf. Voor afspraken die op de dag zelf afgezegd worden wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Zie hiervoor de algemene voorwaarden op de website. Als uitzondering is natuurlijk ziekte. 

Verkrijgbaar in de salon

November 2023

Naast de Dadi'Oil en de Entity's Argan Oil is ook de Dadi' lipbalm verkrijgbaar in de salon. Dadi' Lip Balm helpt ogenblikkelijk tegen schrale lippen. Deze lippenbalsem bevat bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë,vanzelfsprekend de oliën uit Dadi' Oil en natuurlijke vitamine E. Ze bevat geen parabenen of petroleum. 

Afspraken rond voor de feestdagen

November 2023

De feestdagen staan weer voor de deur. Wilt u graag verzorgde nagels voor de feestdagen boek dan tijdig uw afspraak want vol = vol. 

Vriendenkorting

November 2023

Mocht u iemand uit uw familie- of vriendenkring kennis laten maken met ByAn Nails & More dan krijgt u beide 10% korting op een door u gekozen behandeling. Let wel op! Een duo afspraak is niet altijd mogelijk en alleen in overleg. 

Korting maand november 2023

Oktober 2023

Na een paar weken klussen samen met mijn man is de salon eindelijk klaar op nog een paar kleine dingen na. Maar dat hoort erbij. Om dit toch een beetje te vieren krijgt u in de maand november 2023 als nieuwe klant 10% korting op alle behandelingen.

Afspraken

Oktober 2023

Het einde van het jaar 2023 nadert. Zorg dat u op tijd uw afspraken boekt voor de decembermaand want vol = vol. De salon gaat ook een paar dagen dicht. Bent u klant krijgt u deze periode per whatsapp van mij door.