Nagelbijt Arrangement

 

Nagelbijten is een nare, pijnlijke gewoonte die ook schadelijk kan zijn. Nagelbijten  verhoogt de kans op infecties. Onze handen zijn onze visitekaartjes. Als nagelbijter zal je regelmatig je handen schamen en om die reden verborgen houden. 

De echte, doorgewinterde nagelbijter heeft vaak baat bij kunstnagels maar moet hiervoor, in het begin wel regelmatig terug komen. Bij nagelbijters groeien de nagels extra hard, zeker nadat er product op aan is gebracht.  Daarnaast is het verstandig om er voor te  zorgen dat er niets te bijten valt, te denken aan losse randjes of te lange nagels. Het vergt ook van de nagelbijter enig doorzettingsvermogen om niet te bijten of te pulken. Een nieuwe set met het nagelbed arrangement is altijd kort. Na verloop van tijd (wanneer er niet meer gebeten wordt) kunnen de nagels wat langer groeien

Met het nagelbijt-arrangement wil ik u helpen om binnen 10 weken van het nagelbijten af te komen.

Prijs Nagelbijtarrangement

Het arrangement bestaat uit 6 behandelingen en duurt 10 weken. De prijs voor dit arrangement is €220 voor 10 weken. Bij de eerste behandeling betaalt u het eerste deel à € 150. Bij uw vierde behandeling breng ik u het resterende bedrag van € 70 in rekening. Bij dit arrangement wordt PuttyTM Polygel gezet.

Bij uw eerste afspraak zullen we gelijk de vervolgafspraken maken zodat er geen problemen zullen ontstaan in de planning. Wanneer u de vervolgafspraak niet nakomt vervalt de garantie. Bent u een afspraak vergeten dan gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet meer worden ingehaald.  (m.u.v. overmacht, zie algemene voorwaarden)

Hoe ziet het arrangement eruit?

 

Uw eerste afspraak 1 (week 1)

We beginnen met een intake gesprek en er zullen foto’s gemaakt worden van uw nagelunit. Dit gaan we de komende weken gebruiken om de vorderingen te zien. Dit doen we op iedere afspraak. Tijdens het gesprek krijgt u tevens verzorginstips en staan er producten voor u klaar die u tijdens het arrangement thuis gaat gebruiken. Tijdens het arrangement worden verzorgingsproducten aangevuld. Neem daarom altijd uw producten mee naar uw afspraken.

Welke verzorgingsproducten krijgt u mee?

  • een 240/240 exact vijl € 1,51
  • een klein flesje Dadi’Oil € 6,50 (wordt tijdens het arrangement aangevuld)
  • een flesje Cuti-Cal € 20,50 (wordt tijdens het arrangement aangevuld)

U krijgt een manicure met curette en er wordt PuttyTM Polygel wordt geplaatst. Dit wordt afgewerkt met een topcoat (mat of glanzend). Natuurlijk mag hier nog een kleurtje of glittertje op. (Behandeling t.w.v. € 65.)

 

Afspraak 2 (week 2)

Je komt nu terug voor controle. We bespreken hoe het gaat. Je nagels worden gecontroleerd op eventuele lifting en breukjes. Daarna doe ik een manicure en ik ga het product opvullen. (Behandeling t.w.v. € 45.)

 

Afspraak 3 (week 3)

Uw product zit er nu 2 weken op en u zult zien dat uw nagels al aardig gegroeid zijn. Nagels van een nagelbijter groeien sneller. Daarom moeten ze goed worden bijgehouden. Hierdoor zal u minder snel gaat bijten en/of peuteren. U krijgt een manicure, uw nagels worden in vorm gevijld en u krijgt een nabehandeling. (Behandeling t.w.v. € 47,50.)

 

Afspraak 4 (week 5)

We gaan uw nagels weer nabehandelen zoals in week 3. U nagels worden iets ingekort en weer netjes in vorm gebracht. (Behandeling t.w.v. € 47,50.)

 

Afspraak 5 (week 7)

We gaan uw nagels weer nabehandelen zoals in week 3. U nagels worden iets ingekort en weer netjes in vorm gebracht. (Behandeling t.w.v. € 47,50)

 

Afspraak 6 ( week 10)

Dit wordt uw laatste nabehandeling van het arrangement (behandeling t.w.v. € 47,50) 

 

Na afloop van het arrangement kunt u weer een afspraak maken om de nagels na 3 weken na te behandelen met het zelfde product of een ander product. U kunt er ook voor kiezen om uw kunstnagels weer te laten verwijderen. Laat alleen uw kunstnagelproduct verwijderen als u vindt dat u het nagelbijten/pulken bent afgeleerd.